Shiro 1-pack Kryddkvarn svart 35 cm

Artikelnummer : VK-SSHO180
Färg :
Material :
Koldioxidutsläpp
Satake Shiro - 35 cm Kryddkvarn

Förgyll ditt kök med denna exklusiva 35 cm kryddkvarn, perfekt som en lyxig present eller för att förhöja din egen matlagningsupplevelse. Kryddkvarnen är tillverkad av högkvalitativt trä, vackert mattsvart lackerad för en tidlös och sofistikerad look. Varje kvarn är utrustad med ett kraftfullt och hållbart keramiskt kvarnverk, designat för att ge dig den perfekta malningen varje gång.

Tips på kryddor:
Fyll dina kvarnar med klassiska kryddor som svartpeppar och havssalt för en perfekt bas till din matlagning. Utforska även andra smakrika alternativ som rosa peppar, Himalayasalt, torkade örter eller kryddblandningar för att ge dina rätter en extra dimension av smak.

Skötselråd:
För att bibehålla kvarnarens skönhet och funktionalitet, torka av den med en fuktig trasa och undvik att blötlägga den. För en långvarig användning, håll den borta från direkt solljus och extrem fuktighet.

Ge bort kryddkvarnen som en elegant present till någon du bryr dig om, eller unna dig själv och lyft din matlagning till nya höjder med vår exklusiva kryddkvarn.
 
Antal
-