Shiro 2-pack Kryddkvarn svart 25 cm

Artikelnummer : VK-SSHO170
Färg :
Material :
Koldioxidutsläpp
Satake Shiro - Set med två 25 cm Kryddkvarnar

Förgyll ditt kök med vårt exklusiva set som innehåller två 25 cm kryddkvarnar, perfekt som en lyxig present eller för att förhöja din egen matlagningsupplevelse. Dessa kvarnar är tillverkade av högkvalitativt trä, vackert mattsvart lackerade för en tidlös och sofistikerad look. Varje kvarn är utrustad med ett kraftfullt och hållbart keramiskt kvarnverk, designat för att ge dig den perfekta malningen varje gång.

Tips på kryddor:
Fyll dina kvarnar med klassiska kryddor som svartpeppar och havssalt för en perfekt bas till din matlagning. Utforska även andra smakrika alternativ som rosa peppar, Himalayasalt, torkade örter eller kryddblandningar för att ge dina rätter en extra dimension av smak.

Skötselråd:
För att bibehålla kvarnarnas skönhet och funktionalitet, torka av dem med en fuktig trasa och undvik att blötlägga dem. För en långvarig användning, håll dem borta från direkt solljus och extrem fuktighet.

Ge bort detta set som en elegant present till någon du bryr dig om, eller unna dig själv och lyft din matlagning till nya höjder med våra exklusiva kryddkvarnar.
 
Antal
-